Sunrise Avenuen jäähallikonsertti myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenuen vuoden ainoaksi suunniteltu Suomen konsertti myytiin nopeasti loppuun, joten yhtye on päättänyt järjestää keikkakalenteriin tilaa toiselle kotimaiselle keikalle. Yhtye nousee Turussa lavalle 28. heinäkuuta, jolloin lämmittelijänä nähdään My First Band.

Yhtyeet kiersivät vuonna 2014 yhdessä Eurooppaa, joten yleisölle tarjotaan vielä kerran mahdollisuus nähdä nämä huippuorkesterit samana päivänä samalla lavalla. Sunrise Avenue kiertää kesällä Euroopassa ja konserttiliput myyvät parhaillaan huimaa vauhtia, ja esimerkiksi kesäkuinen 25.000 ihmistä vetävä Münchenin keikka on jo loppuunmyyty.

Sunrise Avenue julkaisee 20. helmikuuta Orchestra Edition -version viime syksynä julkaistusta ja Saksassa platinaa myyneestä Best Of -albumistaan. Orchestra Edition sisältää yhtyeen suurimmat hitit sekä täysmittaisen livekonsertin yhtyeen ja 21st Century Orchestra -sinfoniaorkesterin tulkitsemina.