Suomalaisnavettaan tuotiin lunta – lehmien reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten maatilojen oloista esiintyy yleensä verkossa pääasiassa negativiisia videoita ja kuvia, joita eläinsuojelijat ovat kuvanneet salaa. Nyt vuorossa on kuitenkin erittäin positiivinen poikkeus, jossa lehmät ovat saaneet nauttia talven antimista, jotka ovat heille jotain aivan uutta.

Facebook, Kirsi Maaria Lohi
Facebook, Kirsi Maaria Lohi

Facebook-käyttäjä Kirsi-Maaria Lohi on nimittäin julkaissut sosiaalisessa mediassa videon navetasta, johon on tuotu lehmien iloksi jonkin verran lunta. Videosta muodostui nopeasti nettihitti, joka on jaettu tähän mennessä jo lähes 2.300 kertaa ja katsottu reilusti yli 100.000 kertaa.

– Ku lehmät ei pääse kahtoon lunta ni viijää lumi kattoon lehmiä, Lohi kirjoitti videon yhteydessä.

Julkaisu käyttäjältä Kirsi Maaria Lohi.