Tonnikalapurkissa karu yllätys – otus tuijotti purkin sisältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elintarvikkeiden pakkausten sisältä paljastuu niihin kuulumattomia ja useissa tapauksissa iljettäviä yllätyksiä. Olemme uutisoineet muun muassa sipsipussista löytyneestä päästäisen raadosta, kuolleesta sammakosta salaatissa ja pinaattipussiin päätyneestä tunnistamattoman pieneläimen kallosta.

Tuorein uutinen ruoan sekaan päätyneestä ikävästä yllätyksestä tulee Iso-Britannian Nottinghamista. 28-vuotias kahden lapsen äiti Zoe Butler osti kaupasta Princes-merkkistä tonnikalaa, ja huomasi purkin avattuaan jonkun tuijottavan häntä sen sisäpuolelta.

Zoe jakoi kuvan otuksesta Twitter-tilillään Tonnikalaan kuulumatonta eläintä ei olla toistaiseksi vielä tunnistettu, mutta todennäköisemmin kyseessä on jonkinlaisen äyriäisen pää.