Fifty Shades of Grey -traileri tehtiin LEGO-palikoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivä ja näin ollen myös Fifty Shades of Grey -kirjasta tehdyn elokuvan ensi-ilta lähetyvät. Monet ovat ottaneet elokuvan saaneesta mediahuomiosta hyödyn irti, nyt myös taiteilijat Antonio ja Andrea Toscano.

Antonio ja Andrea ovat tehneet elokuvan intensiivisestä trailerista oman versionsa, jossa he ovat käyttäneet LEGO-palikoita. He ovat rakentaneet elokuvan lavasteet LEGO-palikoista ja kuvanneet kohtauksia LEGO-ukkojen avulla. Taustalla videolla kuullaan alkuperäisen trailerin ääniraita.

Elokuvan inspiroimaa mainontaa on käyttänyt taiteilijapariskunnan lisäksi muun muassa liukuvoiteita valmistava Trojan ja SpongeBob Squarepants, joka on tehnyt uutta elokuvaansa mainostavan julisteen täysin samalla tyylillä kuin Fifty Shades of Grey.

Julisteessa Mr. Greyn tilalla onkin Mr. Squarepants isossa toimistossaan ja teksti: ”Mr. Squarepants will see you now”. Ei ole kuitenkaan alkuperäisen voittanutta, ja oikean elokuvan traileri onkin saanut jo reilusti yli 48 miljoonaa katselua YouTubessa.