Järkyttäviä löytöjä ihmisten takapuolesta – röntgenkuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kautta aikojen ihmiset ovat työntäneet takapuoleensa mitä erikoisempia esineitä joko seksuaalisen mielihyvän vuoksi tai sitten ihan vain kokeilunhalusta. Olemme vuosien varrella esitelleet useita mykistäviä röntgenkuvia, joissa on nähty takapuolissa erilaisia esineitä käsiaseista Paavo Pesusieni -leluihin.

Radiopaedia.org
Radiopaedia.org

Nyt Radiopedia-verkkosivusto on ryhtynyt kokoamaan ihmisten verkossa julkaisemia röntgenkuvia tapauksista, joissa takapuolesta on löytynyt jotain sinne kuulumatonta. Kuvissa peräsuolessa nähdään muun muassa dildo, kaasun täyttöpullo, spraypullo, kananmuna ja appelsiini.

Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org
Radiopaedia.org

rontgen19082012

Twitter
Twitter

vaginaaserontgen17022012.png

Kuva: Canberran sairaala
Kuva: Canberran sairaala

rontgenkuva23122014