Jasmine Tookes huippuseksikkäänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikaartiin nousee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja nyt eräs heistä on amerikkalainen mallikaunotar Jasmine Tookes. Hänet on kiinnitetty maailmankuulun Victoria’s Secretin arvostettuun tiimiin.

Nyt Jasmin ikuistettiin St. Barthsilla sijaitsevalla uimarannalla, jossa hän oli Victoria’s Secretin mallikuvauksissa. Luksussaarella on viime päivinä käynyt muitakin saman yrityksen tuotteiden mallitähtiä, joista tuorein tulokas on kuitenkin yksi näyttävimmistä.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.