Huikea kalansaalis nousi merestä – kalastaja ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi miestä sai kalastusretkellään odottamattoman saaliin, kun valtavan kokoinen mustekala nappasi syöttiin kiinni. Bryce-niminen kalastaja huomasi, että hänen syöttiinsä oli napattu kiinni. Hän alkoi kelata siimaa ja huomasi, että saalis on todella painava.

Kun Bryce sai kelattua saaliinsa lähemmäs, hän tokaisi kalastamassa mukana olleelle Markille, että uskoo saaneensa mustekalan. Mark käytti vedenkestävää kameraa apunaan ja upotti sen pinnan alle nähdäkseen, mitä siellä todellisuudessa oli.

He huomasivat, että syöttiin oli tarttunut jättimäinen mustekala. Miehet olivat kajakeilla liikkeellä ja saalis näyttää olleen vaikea saada ison kokonsa vuoksi nostettua ylös. Tällainen kalasaalis ei varmasti usein nappaa syöttiin kiinni.