Voiko söötimpää olla? Taapero ja minipossu ovat bestiksiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joillain lapsilla on vauvasta asti erityinen suhde perheen lemmikin kanssa. Tästä koskettavasta ystävyydestä on todisteena muun muassa suosittu Instagram-kuvasarja, jossa esiintyvät kaksivuotias Libby ja Pearl-possu.

Libby ja Pearl ovat erottamaton kaksikko. Perheenäiti on paljastanut, että vauvasta asti Libby on ollut kiinnostunut possuista. Aina, kun Libby näki possun jossain, hänen katseensa kirkastui. Niinpä perheenäiti päätti, että lemmikkikoiran sijaan perheeseen adoptoidaan pieni Pearl-possu. Libbyn ja Pearlin ystävyys alkoi ensihetkestä lähtien ja nyt he ovat erottamattomia.

Perheenäiti on julkaissut hellyttävän kuvasarjan kaksikosta sosiaalisessa mediassa. Leikkitoverit ovat selvästi toistensta parhaita kavereita. Suloisten pikkuisten touhuamista on ilahduttava seurata. Perheenäiti on luvannut pitää Libbyn ja Pearlin fanit ajan tasalla julkaisemalla kuvia heidän yhteisistä seikkailuistaan.

Hanging out on the bed! She's a little piggy princess!! #pearlspigtales

Kuva, jonka Lindsey Bonnice (@livesweetphotography) julkaisi

Libby and Pearl playing with the new Pearl Sweetie!! #pearlspigtales #libbyandpearllove

Video, jonka Lindsey Bonnice (@livesweetphotography) julkaisi