Turnajaiset kuplamuovitehtaassa – jokamiehen unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viisi kaverusta järjesti omat turnajaiset kuplamuovitehtaassa. Miehet ottivat mittaa toisistaan gladiaattorityylisellä kaksintaistelulla, ralliradalla, joka ajettiin sähköllä toimivilla potkulaudoilla, värikuulasodalla sekä sumopainilla.

Kaikkien lajien kohdalla pienen lisämausteen antoi kuplamuovi. Kaksintaistelussa miehet tasapainottelevat isojen kuplamuovikerien päällä, mikä tuo lajiin hieman haastetta. Potkulautarallissa miehet ovat rakentaneet radan kuplamuovin avulla ja rata on osittain myös päällystetty sillä.

Värikuulasodassa miehet ovat kääriytyneet kuplamuovista tehtyyn suojapukuun ja sumopainissa heidän ympärilleen on rullattu valtava määrä kuplamuovia. Youtubessa videoita julkaiseva Dude Perfect -kanava koostuu viidestä miehestä, jotka ovat parhaita ystäviä keskenään ja tekevät urheiluun liittyviä koomisia videoita.