Mies perusti igluhotellin takapihalle – veloittaa 10 dollaria yöltä

Matkailu · Tim Isokivi

Maailmalla on lukuisia lumesta ja jäästä rakennettuja hotelleita, kuten Rovaniemelläsijaitseva Arctic SnowHotel & Glass Igloos ja Ruotsin Icehotel. Mikäli kuitenkin haluaa kokea aidomman iglun tunnelman, voi suunnakseen ottaa Yhdysvaltain Massachusettsin osavaltion.

AirBNB
AirBNB

Massachusettsin Cabridgessa asuva mies on asettanut takapihallaan sijaitsevan isohkon iglun vuokralle loma- ja majoituspaikkoja tarjoavalle Airbnb-sivustolle. Iglun vuokrahinta yhdelle yölle on 10 dollaria, eli hieman alle 9 euroa. Pierre-nimellä esiintynyt mies kertoo rakentaneensa lumimajan Siperiassa matkustaessaan oppimillaan taidoilla.

Igluun mahtuu asumaan kaksi ihmistä, ja vieraiden täytyy tuoda paikalle omat makuupussinsa. Mikäli vieraiden täytyy käyttää vessaa tai keittiötä, he voivat tehdä sen lähellä asuvan Pierren kotona.