Karmaiseva paljastus suorassa lähetyksessä: ”Nekrofilia kuuluu ammattiin”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Afrikkalaisessa ajankohtaisohjelmassa vieraillut ruumishuoneen työntekijä on tehnyt järkyttävän paljastuksen suorassa lähetyksessä. Mies kertoi, että työskennellessään opetussairaalassa hän harrasti seksiä kuolleiden kanssa.

Haastattelija oli selvästi osannut varautua miehen paljastukseen, sillä hän kysyi Accran kaupungissa työskentelevältä ammattimieheltä tarkentavia kysymyksiä. Mies kertoi kuolleiden kanssa sekstaileminen kuului osaksi opetusta ja hän on tehnyt sitä usein.

Työntekijä kertoi avoimesti, että kyse on opetusmetodista, sillä sen jälkeen, kun ihminen harrastaa seksiä ruumiin kanssa hän ei enää pelkää kuolleita. Kun kuolleen kanssa on läheisessä kontaktissa, ei kuolleen ihmisen läsnäolo ole enää niin pelottavaa tai vastenmielistä.

Mies kertoi, että hänen esimiehensä olivat kannustaneet häntä nekrofiliaan. Hän myönsi maanneensa ruumiiden kanssa useita kertoja. Afrikkalaisessa televisio-ohjelmassa käyty keskustelu on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa.

Huolestuttavinta keskustelun aiheessa oli se, että työntekijä piti nekrofiliaa luonnollisena asiana. On selvää, että vastaava opetusmetodi ei tulisi koskaan saamaan hyväksyntää länsimaissa. Vaikuttaisi siltä, että ruumishuoneella työskentelevien ammatissa on valtavia kulttuurieroja maiden välillä.