Partiolaiset patikoivat nudistirannalle – vanhemmat raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Partio-ohjaaja johdatti patikointiretkellä joukon nuoria partiolaisia tunnetun nudistirannan läpi ja sai vanhemmat raivostumaan. Patikointiretken oli määrä kulkea Torrey Pines State Park -puiston läpi, mutta siitä poiketen ohjaaja johdatti partiolaiset polulta alas San Diegon tunnetulle suurelle nudistirannalle.

Vanhemmat olivat pöyristyneitä huomatessaan, mihin partio-ohjaaja oli johdattamassa lapsia. Erään partiolaispojan vanhemmat olivat juosseet ohjaajan luo ja kysyneet, mitä ohjaaja aikoi tehdä asialle, mutta oli liian myöhäistä kääntyä takaisin.

Lasten olisi pitänyt joka tapauksessa kävellä saman rannan läpi uudelleen. CBS8-uutisten mukaan myös nudistirannalla olevat aikuiset olivat tyrmistyneitä, että lapset tuotiin heidän luokseen. Vanhemmat tekivät ohjaajasta valituksen, mutta asia ei edennyt nuhtelusta isompiin toimenpiteisiin.

Partiolaisliiton mukaan ohjaaja oli menetellyt asiaan kuuluvalla tavalla huomatessaan, että he tulevat nudistirannalle. Vanhempien ja rannalla olevien ihmisten mukaan joukko partiolaisia ei kuitenkaan ollut muuttanut reittiään vaan käveli suoraan rannan läpi.