Tätä Fifty Shades of Grey -kirjan seksi näyttäisi tosielämässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liukastusvoiteita ja vibraattoreita valmistava Trojan on ottanut uuteen mainokseensa idean Fifty Shades of Grey -menestyskirjasta, josta on tehty ystävänpäivän aikaan ensi-iltansa saava elokuva. Videossa pariskunta on yrittänyt toistaa kirjan seksikkäitä kohtauksia huonolla menestyksellä.

Pariskunta on pariterapiassa, koska heidän seksielämänsä ei suju hyvin. Nainen kertoo halunneensa samanlaisia kokemuksia, joita Fifty Shades of Grey -kirjassa oli, mutta ongelman ydin piilee siinä, että mies ei ole lukenut kirjaa. Mies tekee huvittavia virheitä yrittäessään miellyttää naistaan kirjan tarinan mukaan.

Fifty Shades of Grey -kirjasta tehdylle elokuvalle povataan suurta menestystä ja sen tuleva ensi-ilta onkin saanut jo osakseen suurta mediahuomiota. Ellie Gouldingin esittämä elokuvan Love Me Like You Do -niminen tunnusraita on myös noussut Suomessa radiokanavien soittolistoille.