Brasilialainen bikinimalli teki paluun – edelleen upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on viettänyt usean vuoden ajan hiljaiseloa, vaikka hänestä ehdittiin tehdä vuonna 2011 yksi lupaavimmista supermalleista. Nyt hänet on pitkästä aikaa kiinnitetty merkittävään mallisopimukseen.

Barros poseeraa parhaillaan espanjalaisen Refresh-kenkämerkin kevään 2015 malliston mainoskuvissa. Mainoksissa mallikaunotar nähdään kengät jalassa ja bikineissä.

32-vuotias sinisilmäinen Ana Beatriz Barros tunnetaan pääasiassa Victoria’s Secretin mallina. Hän toimi aikoinaan myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja näyttävä kaunotar on tehnyt töitä muun muuassa Chanelille ja Guessille