Beyonce naapurintyttömäisenä paljastavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce jakoi äskettäin sosiaalisessa mediassa vihjailevan kuvan, jossa nähtiin pääosassa pyöristynyt vatsa. Kuvassa tähtönen makaa rantahiekkaan peitettynä ja hänen figuurinsa on muotoiltu hiekasta. Kuva sai heti aikaan raskaushuhut.

Splash
Splash

Viime yönä Suomen aikaa Beyonce poseerasi Grammy-gaalan punaisella matolla näyttävässä mustassa iltapuvussa. Kaunotar oli naapurintyttömäisen viattoman näköinen rohkeasta asustaan huolimatta. Vauvamasusta ei vielä ollut nähtävissä merkkejä.

On mahdollista, että hiekkaan muotoiltu raskausvatsa on vain julkkisperheen pelleilyä ja kieroa huumorintajua. Ehkä isolla mahalla onkin tarkoitus viestittää lomalla kertyneistä kiloista. Oli miten oli, kohu ei tule varmastikaan laantumaan, ennen kuin tähtöset kertovat virallisesti miten asia on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash