Tässä se on! Jessica Bielin vauvamasu nettikuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marraskuussa 2014 uutisoitiin, että Justin Timberlake ja Jessica Biel odottavat ensimmäistä lastaan. Huhuille saatiin varmistus pian sen jälkeen lähipiiristä, mutta Jessica ei ole julkaissut itsestään vauvamahan paljastavia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Justin Timberlake julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pussaa Jessican paljasta vatsaa. Miehellä oli juuri syntymäpäivä ja hän täytti 34 vuotta. Timberlake julkaisi Jessican vauvamahasta ensimmäisen kuvan syntymäpäivänsä kunniaksi.

Julkaisun kuvatekstissä hän kiittää kaikkia syntymäpäiväonnitteluista ja kertoo, että parhaan lahjansa hän saa kuitenkin myöhemmin tänä vuonna. Justin Timberlake paljastaa kuvan tunnisteissa, että he eivät vielä tiedä itsekään lapsen sukupuolta.