Jwoww, mitkä muodot! Povipommi kasvatti poveaan entisestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkitelevision tuottamasta The Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu povipommi Jenni ”Jwoww” Farley on käynyt plastiikkakirurgin vastaanotolla. Tähtönen kävi suurennuttamassa rintojaan ja nyt neitokaisen povi on entistäkin uhkeampi.

Daily Mail -lehden mukaan loppukesästä esikoisensa synnyttänyt Farley on onnistunut pääsemään eroon kaikista raskausajan kiloistaan ja Jennin mukaan ajankohta rintojen suurennukselle oli täydellinen. Timmivartaloinen kaunotar on lisännyt Instagramiin imartelevan kuvan uusista muodoistaan.

Sosiaalisessa mediassa jaetussa kuvassa tähtönen poseeraa treenikorsetti päällään ja esittelee suurta rintavarustustaan. Korsetti on saanut neitokaisen hoikan vyötärön näyttämään entistäkin pienemmältä. Uhkea kaunotar on tyrmäävä ilmestys ja fanit ovat varmasti olleet viillintyneitä Jennin uusista avuista, puhumattakaan poikaystävästä Roger Mathewsistä.