Lentoemo luopui urastaan 32K-kokoisten silikonirintojen takia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalainen glamourmalli Martina Big on tullut tunnetuksi suurista rinnoistaan. Neitokaisen jättimäiset silikonit ovat kokoa 32K. Bigin mukaan hänen rintansa ovat niin suuret, että Saksassa ei ole edes mittaa niille, sillä silikonien koot päättyvät G-kuppiin.

Martina Big on aina haaveillut suurista rinnoista. Lentoemona työskennellyt Martina päätti viimein luopua urastaan ja tavoitella valtavia rintoja leikkauksen avulla. Nyt Bigin rinnoissa on täytettä moninkertaisesti verrattuna muihin povipommiin.

Jättimäisten rintojensa ansiosta Martina on saanut paljon keikkoja ja hänet on kuvattu useaan lehteen. Povipommi kiertää ahkerasti Eurooppaa poikaystävänsä kanssa, joka toimii myös neitokaisen managerina.

26-vuotiaasta neitokaisesta on hiljattain julkaistu netissä esittelyvideo, jossa naisen suuret rinnat ovat pääosassa. Videolta käy ilmi, että tarvittaessa Martina voi lisätä itse rintoihinsa täytettä, eli todennäköisesti rintojen koko tulee kasvamaan vielä ajan myötä.

Uusimmat