Big Mac -purilaisia kotona – McDonald’s toi kastikkeensa myyntiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ovat kopioida McDonald’sin hampurilaiskastiketta kotikonstein ja saada pikaruokaketjua laittamaan sitä myyntiin. Nyt McDonald’s on vastannut fanien pyyntöihin ainakin Australiassa. Salaisella reseptillä valmistettua Bic Mac -hampurilaiskastiketta on tuotu myyntiin 25 millilitran pakkauksissa.

McDonalds
McDonalds

Metro-lehden mukaan kastiketta on myynnissä rajoitettu erä vain australialaisissa toimipisteissä. Kastike on saatavilla vain helmikuun ajan 35 sentin hintaan.

McDonald’s myy myös eBay-sivustolla korkeimman hinnan maksavalle pullollisen kastiketta. Pullossa on 500 millilitraa Bic Mac -kastiketta ja kastikepullosta saatavat tuotot menevät suoraan hyväntekeväisyyteen. Tällä hetkellä pullon hinta on 23.000 Australian dollaria.