Naisvangit järjestivät vartijoille seksiorgiat – olikin pakomatkan lavastus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilapaot ovat kiehtoneet ihmismieltä kautta aikojen, ja monet pakotarinoista ovat saaneet aikojen saatossa lähes kullanhohtoisen maineen. Maailman tunnetuin vankilapako tehtiin aikoinaan San Franciscossa Alcarazin vankilasta. Nyt Brasiliassa on tapahtunut lähes yhtä lgendaarinen tapaus.

Nova Mutumin vankilassa Brasiliassa joukko naisia onnistui nimittäin pakenemaan vankilasta suorastaan nerokkaan suunnitelman ansiosta. Naiset olivat järjestäneet vartijoille seksiorgiat, joiden tiimellyksessä he onnistuivat huumaamaan joukon vartijoita tajuttomaksi, Telegraph uutisoi.

Vangit varastivat vartijoiden aseet ja avaimet ja onnistuivat niiden avulla avaamaan kokonaisen selliosaston ovet. Vangit saivat aseistuksekseen muun muassa pumppuhaulikoita ja käsiaseita, jotka he ottivat mukaan paetessaan vankilasta. Tähän mennessä kahdeksan paenneista on onnistuttu saamaan kiinni. Vartijat saavat syytteen vankilapaossa auttamisessa ja voivat saada itsekin vankilatuomion.