Nicki Minaj loksautti miesten leuat Grammy-asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkeita selfieitä, joissa naisen povi näyttäisi olevan suuressa roolissa. Tarkkasilmäiset fanit huomasivat, että paljastavat kuvat olivat seurausta julkisesta sanasodasta naisen exän kanssa. Nyt Nicki on säväyttänyt Grammy-gaalassa.

Viime yönä Suomen aikaa Nicki kuvattiin osallistumassa Grammy-gaalaan Los Angelesin Staples Centerissä. Hänellä oli yksi illan kuvatuimmista asuista, joka paljasti huomattavan paljon pintaa ja sai ansaitsemansa huomion.

Nicki Minaj erosi marraskuussa pitkäaikaisesta poikaystävästään riitelyn päätteeksi. Tähtönen kirjoitti taannoin sosiaalisessa mediassa exälleen tarkoitetun viestin, jossa hän mainitsi miehen menettäneen kaiken sen, mitä hän elämässään piti suuressa arvossa. Viestin julkaisun jälkeen neitokainen lisäsi rintavakoaan korostavia kuvia Instagramiinsa. Julkisesta viestittelystä voisi päätellä, että räppärin joulupyhät eivät ole sujuneet yhtä rauhaisissa tunnelmissa kuin monen muun.