Nightwish esiintyy Lontoon Wembley Arenalla – historiallinen keikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Nightwish esiintyy Wembley Arenalla 19. joulukuuta. Konsertti on yhtyeen ainoa esiintyminen Britanniassa tänä vuonna. Tulevalla keikalla Nightwish tekee historiaa olemalla ensimmäinen suomalainen yhtye, joka esiintyy kyseisellä areenalla pääesiintyjänä.

– Kuka olisi uskonut kymmenen vuotta sitten aloittaessamme Britannian kiertueen legendaarisen Astoria Clubin alakerrasta, että me vielä joskus esiintyisimme Wembley Arenalla. Tämä on meille todellinen unelmien täyttymys, Tuomas Holopainen toteaa.

Wembley Arenalla tullaan näkemään vaikuttava, täyden tuotannon show, joka tarjoaa paikallisille faneille mahdollisuuden kuulla tulevan albumin Endless Forms Most Beautiful kappaleita ensimmäistä kertaa livenä. Nightwishiä saapuvat lämmittelemään ruotsalainen Arch Enemy sekä kotimainen Amorphis.