Tunnistatko tämän koiran? Etsintäkuulutus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa kantautuu usein Suomeen saakka kadonneiden lemmikkikoirien tarinoita, joissa on usein onnellinen loppu. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää suomalainen tarina, jonka onnellinen loppu odottaa toivottavasti pian.

Facebook
Facebook

Espoossa on nimittäin otettu talteen yksinään hortoillut koira, jota joku mahdollisesti tälläkin hetkellä etsii kuumeisesti. Koiran talteen ottanut ja sille tilapäisen kodin tarjonnut henkilö julkaisi Facebookissa etsintäkuulutuksen, jossa haetaan koiran omistajaa.

Kuvan koiran on löydetty tänä aamuna (ma 9.2.2015) klo 6.15 Espoosta Lähderannantien ja Turuntien risteyksestä YKSINÄÄN ”hortoilemasta” ilman kaulapantaa. Roska-auton kuljettaja oli sen nähnyt noin klo 6 pintaan Espoon Parrukujalla. Koira todella kiltti luonteeltaan mutta varmasti todella peloissaan kun on mun luona EIKÄ kotona perheensä luona jonne se kuuluu!!! AUTTAKAA tätä koiraa löytämään takasin perheensä luokse JAKAMALLA kuvaa niin paljon kun vaan voi. Muhun saa yhteyttä joko tätä kautta taikka soittamallla numeroon 045-2777898.

PÄIVITYS: Koiran omistaja löytyi muutama tunti tämän jutun julkaisemisen jälkeen, eli kaikki on hyvin.

Julkaisu käyttäjältä Kimmo Mikkonen.