Bethenny Frankel bikineissä ja sanko kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Taannoin Frankel oli otsikoissa avioeronsa tiimoilta, mutta sittemmin hän on viettänyt matalaa profiilia.

Eilen Bethenny ikuistettiin Miami Beachin rannalla, jossa hän oli yhdessä Bryn-tyttärensä kanssa. Äiti auttoi pienokaista kantamaan sankoa, ja se sopikin melko hyvin realitytähdelle. Äiti auttoi tytärtään muun muassa rakentamaan hiekkalinnoja.

Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.