Paljon matkustavan unelma – ilmatyynyllä varustettu huivi

Matkailu · Annukka Heikkilä

Ihmiset haluavat matkustaessaan pukeutua yleensä mahdollisimman mukavasti ja lämpimästi, mutta olla samaan aikaan mahdollisimman tyylikkäitä varsinkin jos kyse on työmatkasta ja matkakumppaneina on joukko kollegoita. Nyt eräs kekseliäs nainen on kehittänyt trendikkään niskatyynyn.

YouTube
YouTube

Tiffany Paul on kehittänyt Sleeper Scarf -huivin, joka nimensä mukaisesti auttaa sen käyttäjää ottamaan pienet nokoset. Huivi näyttää tavalliselta tyylikkäältä tuubihuivilta, mutta se kätkeekin sisäänsä taskun, jossa on sisäänpujotettu niskatyyny.

Kun matkustaminen alkaa väsyttää ja haluaisi ottaa pienet päiväunet vaikkapa junassa, linja-autossa tai lentokoneessa, huivi vaikuttaa kätevältä ratkaisulta. Huivin sisällä oleva niskatyyny vain puhalletaan täyteen ilmaa ja muutaman puihalluksen jälkeen matkustajalla onkin jo täydellinen niskatuki valmiina.