Vuoden turhake 2015? Kasvoille lanseerattiin oma huopa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maailmalta kantautuu mitä kummallisimpia ja turhempia keksintöjä. Nyt Face Blankets Plus -niminen yritys yrittää luoda kuluttajille tarpeen lämmittää kasvojaan niille tarkoitetulla liinalla. The Face Blanket -niminen huopa on tarkoitettu lämmittämään kasvoja.

kasvohuopa10012015

Mainoksessa kerrotaan huovan tulevan tarpeeseen silloin, kun haluat nukkua nokoset ja pitää kasvosi lämpimänä, mutta lämmityslaskun alhaisena. Huopa on materiaaliltaan fleecekangasta, johon on leikattu pieni hengitysaukko nenälle.

Telttaillessa oikeasti kylmässä ulkoilmassa tällainen huopa ei kuulosta täysin järjettömältä, mutta videolla esitetty käyttötarkoitus on lähinnä huvittava. Mainoksessa lapset ovat innoissan, kun he saavat The Face Blanket -huovan ja mies huomaa sen tulevan suureen tarpeeseen, kun hän päättää viinilasillisen jälkeen ottaa pienet nokoset tuolilla.