Miehellä alkoivat kuukautiset – lääkärit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittimiehelle selvisi lääkärin vastaanotolla, että hänellä on alkanut kuukautiset. Magneettikuva oli paljastanut syyn sille, miksi miehen virtsan mukana tuli runsaasti verta. Kyse oli nimittäin yllättäen kuukautisista. Oireisiin liittyen miehellä myös esiintyi kivuliaita vatsakramppeja.

Lancashirelainen bisnesmies oli elänyt 37 vuotta tietämättömänä harvinaisesta poikkeamastaan. Miehellä oli nimittäin vartalossaan kohtu ja munasarjat. Sen lisäksi, että miehellä oli täysin toimivat miehen sukupuolielimet, oli hänellä myös naisen lisääntymiselimet. Lääkäreiden mukaan se tarkoitti sitä, että hedelmöityksellä mies voisi tulla jopa raskaaksi.

Mies oli päättänyt, että hän haluaa luopua naissukupuolisista elimistään leikkauksella. Keski-ikäinen mies odottaa tällä hetkellä leikkauspöydälle pääsyä. Leikkauksessa mieheltä poistetaan kohtu ja munasarjat. Lääkärit ovat julkaisseet miehen tapauksesta artikkelin ammattijulkaisussa.

Metro-lehden mukaan miehellä on todettu PMD-syndrooma, joka muodostuu sanoista Persistent Mullerian Duct syndrome. Lääkäreiden mukaan operaation jälkeen mies tulee jatkamaan elämäänsä normaalisti miehenä kuten tähänkin asti.