Näin sinkut viettävät ystävänpäivää – selvä ero naisen ja miesten välillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monelle ystävänpäivä on yksi vuoden ihanimmista juhlapäivistä. Kaupat ovat täyttäneet hyllynsä ystävyyttä ja rakkautta juhlistavilla sesonkituotteilla ja ravintolat ovat ottaneet romanttisen päivän ohjelmassaan ja menussaan huomioon.

Nyt joukko amerikkalaisia sinkkuja on paljastanut haastatteluvideolla, mitä heidän ystävänpäiväsuunnitelmiinsa kuuluu. Monet sinkkunaisista olivat sitä mieltä, että ystävänpäivä on yksi vuoden murheellisimmista ja yksinäisimmistä päivistä.

Miehet olivat sen sijaan sitä mieltä, että se on päivä muiden joukossa. Eräs sinkkumiehistä kertoi, että ystävänpäivänä tyttöystävä tulee kalliiksi, joten sinkkuna oleminen ei ole hassumpi vaihtoehto. Etenkin siinä tapauksessa, jos haluaa säästää rahaa.

Humoristiselta nettivideolta käy ilmi miesten ja naisten ero suhtautumisessa ystävänpäivään. Onneksi Suomessa ystävänpäivänä juhlitaan rakkauden lisäksi ystävyyttä, joten oli sinkku tai ei, on aina aihetta juhlaan.

Ystävänpäivänä monet juhlivat parhaiden kavereiden kanssa, joten päivä ei ole vain niille tarkoitettu, ketkä ovat löytäneet mielitiettynsä. Jos amerikkalaiset omaksuisivat eurooppalaisen tavan juhlia ystävänpäivää, olisi sinkuillakin sillon Yhdysvalloissa paljon hauskempaa.