Seksiä lentokoneessa – erikoinen ystävänpäivätarjous

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet ja naiset rehvastelevat sillä, että ovat joskus liittyneet niin sanottuun Kymppikerhoon, eli harrastaneet seksiä lentokoneessa sen ollessa taivaalla. Alalle on ilmestynyt jo useampiakin yrittäjiä, jotka lennättävät ihmisiä seksilennoille.

Stara kertoi viime vuonna kuinka Las Vegasissa toimiva lentoyritys Love Cloud lennättää pariskunnan tai korkeintaan kuusihenkisen ryhmän Cessna 421 Golden Eagle -yksityiskoneella taivaisiin. Nyt sama yritys on ilmoittanut lennättävänsä pariskuntia tarjoushinnoilla Ystävänpäivänä. Lennätyksen hinta on ihmismäärästä ja lennon pituudesta riippuen 800 – 5.000 dollaria.

Yhtiön 33-vuotias perustaja Andy Johnson kertoo kokemuksen olevan pariskunnille hyvin romanttinen. Lentokone on sisustettu alaan liittyvillä materiaaleilla ja väreillä kuin hääsviitti konsanaan. Palvelu sisältää myös kondomit ja liukasteet sekä myös esimerkiksi suklaata ja kukkia.