Jennifer Lawrence poseeraa rohkeassa kuvassa käärmeen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrence tullaan näkemään Vanity Fair -lehden maaliskuun numeron sivuilla rohkeissa merkeissä. Lehti tarjoili Instagram-tilillään esimakua valokuvaaja Patrick Demarchelierin otoksista julkaisemalla kuvan, jossa näyttelijätär poseeraa alasti isokokoisen käärmeen kanssa.

Girl Meets Boa: #JenniferLawrence, photographed by Patrick Demarchelier for Vanity Fair. Pick up the March 2015 issue for the full Spotlight.

Kuva, jonka Vanity Fair (@vanityfair) julkaisi

Muun muassa Nälkäpeli-elokuvasarjasta tutun Jennifer Lawrencen uutisoitiin loppuvuodesta eronneen Coldplay-yhtyeen laulajasta, Chris Martinista. Taannoin tähtien huhuttiin kuitenkin palanneen yhteen, sillä heidät on nähty hyvissä väleissä muun muassa One Direction -yhtyeen Harry Stylesin syntymäpäiväjuhlissa.