Myleene Klass jälleen bikinimallina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi Hear’Say-tyttöbändin riveissä, ja nykyään hän on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös televisioruudussa, kuten Loose Women -sarjassa ja suunnitellut oman alusvaatemalliston.

36-vuotias brittitähti on julkaissut uuden alusvaatemalliston sopivasti ystävänpäiväivää silmällä pitäen. Myleene Klass esittelee itse linjastonsa uutuustuotteita seksikkäissä mainoskuvissa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.