Raju takaa-ajo videolle helikopterista – kuin suoraan elokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kameroita on nykyään joka puolella, ja joskus niiden nauhalle päätyy tilanteita, jotka vetävät vertoja toimintaelokuvien hurjimmillekin kohtauksilla. Los Angelesissa nähtiin tiistaina 10. helmikuuta hurja takaa-ajo, joka olisi voinut olla suoraan Grand Theft Auto -peleistä.

Välikohtaus tapahti, kun epäilty varasti auton ja poliisit lähtivät jahtaamaan häntä. Mies kaahaili autolla ajaen päin punaisia valoja ja päätyen toisinaan vastaantulijoiden kaistalle. Lopulta mies kolaroi auton, mutta kaappasi nopeasti itselleen uuden kulkuneuvon.

KTLA-uutissivuston mukaan viranomaiset jahtasivat epäiltyä, kunnes hän törmäsi jälleen toiseen autoon ja jäi loukkuun. Mies yritti kaapata vielä uutta ajoneuvoa, mutta tässä vaiheessa poliisit onnistuivat ottamaan epäillyn kiinni. Takaa-ajo päättyi poliisin laukauksiin, ja autovaras toimitettiin ambulanssilla sairaalaan.