Liian pehmo? Rikollinen palautti varastamansa nallekarhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Brodie Few varasti jättikokoisen nallen. Kun hän huomasi varkauden jälkeen, että nalle olikin hyväntekeväisyystilaisuudessa yksi palkinnoista mies kävi palauttamassa pehmolelun.

Few jäi turvakameran tallentamaksi liikkeen ulkopuolella, missä hän ihaili juuri näpistämäänsä jättiläismäistä pehmolelunallea. Mies oli vienyt nallen kotiin, kunnes hän näki mediassa oman kuvansa, joka oli napattu turvakameran tallenteesta. Kun mies oli muistanut lopulta, mistä hän oli nallen ryöstänyt hän kävi palauttamassa nallen hyväntekeväisyydelle.

Epäselväksi jäi tunsiko mies omantuntonsa kolkuttavan, kun hän kuuli uutisista nallen olleen osa hyväntekeväisyyttä vai pelästyikö hän oman kuvansa näkemistä, mikä sai hänet palauttamaan nallen. Daily Mail -lehti kertoo Fewn saaneen näpistyksestään 145 puntaa sakkoja ja viiden viikon ajalle kotiintuloajat, jotka estävät häntä poistumasta kotoaan ilta- ja aamuseitsemän välisenä aikana.