Rosie Huntington-Whiteley on seksikäs farkkumainoksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rosie Huntington-Whiteley on Iso-Britanniasta kotoisin oleva näyttelijä ja huippumalli, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Taannoin tähti nähtiin brittiläisen Marks and Spencer -vaateketjun tuoreessa mainoskampanjassa.

Splash
Splash

Nyt Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Paige Denim -farkkumerkin mainoskuvissa. Naj Jamain kuvaamissa otoksissa vaaleaverikkö poseeraa kasuaalin seksikkäästi tiukoissa farkuissa, paljastaen kameralle myös hieman kaula-aukkoaan.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash