Sylvester Stallonen 16-vuotias tytär on mallikaunotar – näin poseeraa Teen Voguessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Sylvester Stallonen tyttärestä Sistine Rose Stallonesta on varttunut upea kaunotar. Mallitoimistot ovat jo lähestyneet 16-vuotiasta kaunokaista tarjouksillaan. Tytär kokeilee parhaillaan siipiään mallimaailmassa, sillä neitokainen on kuvattu maaliskuun Teen Vogue -lehteen.

Upeissa kuvissa Sistine poseeraa vitsikkäästi isästään tehdyn muotokuvan edessä. Nuoresta iästään huolimatta neitokaisella näyttää olevan ammattimainen ote poseeraamisessa ja kuvista huokuu arvokkuus. Onnistunut kuvaussessio on varmasti poikinut Sistinelle lisää keikkoja.

Jää nähtäväksi antaako isä nuorelle tyttärelleen luvan lähteä villiin mallibisnekseen mukaan täyspäiväisesti. Perez Hilton -viihdesivuston mukaan neitokainen haaveilee monen muun nuoren kaunottaren tavoin menestyksekkäästä mallinurasta.

HAPPY BIRTHDAY to the biggest badass i know! I love you more than words can describe!

Kuva, jonka SISTINE STALLONE (@sistinestallone) julkaisi

Pc: Beau Grealy

Kuva, jonka SISTINE STALLONE (@sistinestallone) julkaisi