Seksuaalisesti stimuloiva 50 Shades of Grey -olut myyntiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E. L. Jamesin kirjaan perustuva Fifty Shades of Grey -elokuva saa ensi-iltansa 13. helmikuuta. Maailmanlaajuinen menestysromaani on toiminut inspiraationa mitä erilaisemmille kirjasarjan teemoilla ratsastaville oheistuotteille, kuten alusvaatteille, liukuvoiteille, pehmonalleille ja viineille.

Splash
Splash

Nyt skottilainen panimo Innis & Gunn on lanseerannut erotiikkasarjan ja -elokuvien inspiroiman Fifty Shades of Green -oluen. Pale ale-tyyppinen olut sisältää muun muassa ginsengiä, ginkgo bilobaa ja damianaa, joissa väitetään olevan seksuaalisesti stimuloivia ominaisuuksia.

Juomaa tulee myyntiin vain panimon nettisivuille 200 pullollisen verran, joten oluesta pitävien Fifty Shades of Grey -fanien kannattaa toimia nopeasti.