Dubaissa maailman kalleimmat poliisiautot – näitä ei pääse pakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet jo pariinkin otteeseen kuinka Dubaissa käytetään valtavia summia rahaa kaiken muun lisäksi myös poliisiautoihin. Esittelyssä ovat olleet niin Bugatti Veyron kuin Ferraritkin. Nyt Dubaissa on päätetty käyttää luksuspoliisiautojen saama huomio hyväksi, sillä aiheesta on tehty näyttävä esittelyvideo.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään joukko maailman upeimpia, nopeimpia ja kalleimpia poliisiautoja. Näitä menopelejä tavallisen ihmisen on aivan turha lähteä pakoon, sillä lähes mikä tahansa menopeli jää kertaheitolla alakynteen. Muualla maailmassa vastaavista poliisiautoista ei voida edes haaveilla. Putkareissu Bugatti Veyronilla ei tosin välttämättä olisi ainoastaan negatiivinen kokemus.

dubaipoliisimercedes28022014

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube