Genevieve Morton ei jäänyt miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Genevieve Morton nousi suuren yleisön tietoisuuteen poseerattuaan vuonna 2010 Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Sittemmin neitokainen on nähty lehdessä vuosittain – myös viime viikolla julkistetussa vuoden 2015 lehdessä.

Splash
Splash

Viikonloppuna Genevieve ja muut lehdessä nähtävät bikinimaailman supermallit juhlivat erikoisnumeron julkistamista New Yorkissa näyttävästi. Morton oli pukeutunut melko rohkeaan mustaan asuun, jota ainakaan miehet eivät onnistuneet ohittamaan tuijottamatta.

29-vuotias Genevieve Morton on Sports Illustrated -lehden lisäksi tuttu näky myös lukuisista mainoskuvista ja muun muassa Esquire-lehden sivuilta. Hän myös näytellyt laulaja Gavin DeGrawin musiikkivideolla. Taannoin hänet kiinnitettiin myös Parisa Lingerie -vaatemerkin mainoskasvoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash