Pakkaskeleillä odottamaton seuraus – kannabiskasvattajat paljastuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabiksen käyttö on tietyissä olosuhteissa sallittua Hollannissa, mutta aivan vapaamielisesti valtio ei suhtaudu pössyttelyyn kuin monet kuvittelevat. Kansalaiset saavat kasvattaa kotonaan kannabista, mutta kasveja saa olla maksimissaan viisi.

Laitonta kannabisviljelmää pitäneet kasvattajat jäivät kiinni Hollannin Haarlemissa varsin yllättävällä tavalla. Viranomaiset pääsivät rikollisten jäljille huomattuaan asuintalon katossa olevan epäilyttävän lumettoman kohdan.

Mittakaavaltaan teolliseksi kuvaillun kasvattamon lämpölamput olivat niin tehokkaita, että ne sulattivat lumen rakennuksen katolta. Laiton kannabisviljelmä ratsattiin 5. helmikuuta. Paikalliset poliisit jakoivat Twitterissä kuvan talosta varoittavana esimerkkinä huolimattomille huumeviljelijöille.