Humalainen riisui ja riehui Ryanairin lennolla – lentäjä teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Riiasta Dubliniin matkalla ollut Ryanair-yhtiön kone on joutunut tekemään hätälaskun humalaisen matkustajan uhkaavan käyttäytymisen takia. Mies oli riisunut koneessa paitansa pois ja lähtenyt vaeltelemaan koneen käyvillä vihaisen oloisena.

Lopulta mies oli mennyt koneen takaosaan, jossa hän alkoi nyrkkeillä kohti ovia ja kaappeja. Henkilökunnan väliintulolla ei ollut merkitystä, ja mies todettiin yhteistyöhaluttomaksi ja uhkaavaksi. Eräs matkustajista on kuvannut tapahtuneen videolle ja julkaissut sen netissä.

Videolla näkyy selvästi, kun mies horjuu koneen takaosassa paukuttaen nyrkeillään edessään olevia kaapinovia. Koneen kapteeni päätti tehdä hätälaskun Tanskaan Århusin kentälle. Laskeutumisen jälkeen poliisit noutivat miehen koneesta.

The Copenhagen Post -lehden mukaan mies ei vastustellut pidätystään. Mies vietiin poliisin selliin selvittämään päätään humalalta. Ryypiskely lentomatkalla tuli tälle matkustajalle erittäin kalliiksi ja on todennäköistä, että hänen lentomatkustamisessaan tulee pitkä tauko.