Viski ja luodit yhdistettiin – odottamattoman nerokas tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viskin nauttimiseen on monia tapoja, ja monet lisäävät juomaansa jääkuutioita viilentämään ja pehmentämään sen makua. Toiset kuitenkin vierastavat vedeksi muuttuvia jääpaloja alkoholijuomassaan, sillä heidän mukaansa se laimentaa viskin luonnollista makua.

Sipdark
Sipdark
Sipdark
Sipdark

Mikäli haluaa näyttää todelliselta kovikselta ja pitää viskinsä kylmänä ilman juoman laimentumista, kannattaa hankkia itselleen Sip Darkin valmistamia Whiskey Bullet -luoteja.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut luodit voi laittaa pakastimeen ja lisätä viskilasiinsa viilentämään mallasjuomaansa. Juomaa kannattaa tosin nauttia varovaisesti, tai muussa tapauksessa luodit saattavat päätyä vatsalaukkuun tai pahimmassa tapauksessa jumiutua kurkkuun.