Chloe Sims käänsi katseet rannalla – eikä turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on usein bongattu Lontoon yöelämässä paljastavissa asuyhdistelmässä. The Only Way Is Essex -realitysarjassa esiintyvä tähtönen oli yhdistänyt kirkkaanpunaisen hameensa sitruunankeltaisen yläosan kanssa.

Chloe Sims käväisi taannoin lomailemassa Cap Verdellä, jossa hänet kuvattiin näyttävissä pienissä bikineissä. Kuvaajien ihmetykseksi realitytähti ryhtyi yllättäen venyttelemään kuvaajien edessä.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.