Doutzen Kroesin povea meikattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes synnytti tyttärensä Myllena Maen vain muutamia kuukausia sitten, mutta on ehtinyt saada vartalonsa taas huippukuntoon. Parhaillaan Kroes on Miamissa, jonka rannoilla hänet on bongattu viime päivinä muun muassa uimapukukuvauksissa.

Nyt Doutzen Kroes nähdään poseeraamassa kameralle valkoisissa uikkareissa, ja kuvia varten hänen poveaan meikattiin välillä oikean sävyiseksi.

Taannoin Doutzen Kroes paljasti, ettei aio uuvuttaa itseään, eikä treenaaminen rajoita häntä tekemästä muita asioita. Malli on kertonut kuluttavansa energiaa olemalla lastensa kanssa, joten salitreenaaminen on jätetty vähemmälle. Kuvien perusteella malli näyttäisi jo oleva sen verran hyvässä kunnossa, että neitokainen tulee kääntämään päät Victoria’s Secret -näytöksessä.