Tästä ei lentokoneen ykkösluokka ökymmäksi muutu: ”Oma makuuhuone ja olohuone”

Lux Matkailu · Stara.fi

Lentomatkustaminen tarkoittaa valtaosalle ihmisistä sillipurkkimaista muutaman tunnin tuskaa, varsinkin jos kyseessä on reittilennon sijaan lomalento. Maailmalla on kuitenkin vaihtoehtoja, joilla pitkiäkin matkoja voi matkustaa luksustyyliin myös reittilennolla ilman omaa lentokonetta.

YouTube
YouTube

Etihad Airways on usein rankattu maailman parhaiden lentoyhtiöiden joukkoon, ja nyt esittelyssä on yhtiön uuden Airbus 380 -lentokoneen ensimmäisen luokan matkustamo. Ensimmäisessä luokassa jokaisella matkustajalla on oma hyttinsä, ja kahdesta hytistä saa yhdistettyä esimerkiksi pariskunnalle oman tuplakokoisen hyttinsä sänkyineen ja sohvineen.

Erityisen luksusta haluavalle tarjolla on vielä Residence-luokka, jossa matkustajalla on useita huoneita käsittävä oma asunto lentokoneessa. Siihen kuuluu oma olohuone, oma wc ja suihku sekä tietenkin myös oma makuuhuone.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube