Maailman kallein suklaapatukka – 42 grammaa 240 eurolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia pidetään yleisesti varsinkin kahvin ja suklaan suurkuluttajina, ja viimeksi mainittua herkkua maassamme syödäänkin vuosittain valtavia määriä. Kovin kalliita suklaita suomalaiset eivät kuitenkaan yleensä syö. Nyt maailmalla on esitelty maailman kallein suklaapatukka.

Splash
Splash

Kuvissa nähtävä 42 gramman suklaaherkku maksaa huikeat 260 dollaria, eli 240 euroa, joten sitä kukaan tuskin lähtee syömään ahmimalla ja maistelematta tarkasti jokaista herkkupalaa.

Suklaa on tehty harvinaisesta käsin valitusta ja Ecuadorissa kasvaneesta kaakaosta, jonka valmistaminen syötäväksi kestää peräti viisi kuukautta. Luonnollisesti kaikki on tuotettu luonnonmukaisesti ja kestävää kehitystä tukien. Suklaapatukka toimitetaan puisessa numeroidussa rasiassa ja suklaa tulee syödä puupuikoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash