Pamela Anderson teki sen taas – kolmas kerta toden sanoo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja viime aikoina Pamelan on kerrottu suunnittelevan uraa poliitikkona. Siihen hänellä olisi nyt myös aikaa, sillä julkkistähti on hakenut jälleen avioeroa Rick Salomonista.

Pamela Anderson jätti avioerohakemuksen Los Angelesin tuomioistuimeen, kun pariskunta muutti jälleen erilleen 10. helmikuuta. Tämä on nyt kolmas kerta, kun Anderson hakee avioeroa Salomonista. Pari avioitui ensimmäisen kerran vuonna 2007, mutta erosi jo kauden kuukauden jälkeen.

Splash
Splash

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.