Tahkon After Ski sai upean yllätyskäänteen – pariskunta meni naimisiin!

Matkailu · Stara.fi

Suomessa vuoden parhaat laskettelukelit ovat parhaillaan alkamassa, joten laskettelukeskusten iltapäivät ja illat täyttyvät iloisista After Ski -juhlijoista. Tahkolla sijaitsevassa legendaarisessa Pehkubaarissa koettiin tällä viikolla poikkeuksellisen riemukkaita hetkiä.

pehkubaariafterskihaat13022015

Suomen After Skin uranuurtajassa Pehkubaarissa bileet saivat nimittäin yllättävän käänteen, kun kesken villeimmän juhlinnan pariskunta meni naimisiin. Asiaankuuluvasti tuore aviopari nousi heti vihkimisen jälkeen pöydälle tanssimaan villisti rock’n’rollia Hurriganesin Get On -klassikon tahdissa.

Staran tietojen naimisiin menivät Tarja ja Tahko Spa hotellin Resort Manager Pekka ”Pekkis” Allinen, joka on myös televisiosta tuttu. Pekkis nähtiin nimittäin vuonna 2004 Miljonääri-Jussi -ohjelmassa Vanajanlinnan hovimestarina.

Pehkubaari, Tahko, Kuva: Jenni Paju
Pehkubaari, Tahko, Kuva: Jenni Paju
Pehkubaari, Tahko, Kuva: Jenni Paju
Pehkubaari, Tahko, Kuva: Jenni Paju