Portsarilla 26 lasta 15 eri naisen kanssa – joka yö eri naisen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

64-vuotias Peter Rolfe kertoo, että hänellä on aina ollut valinnanvaraa naisten suhteen, ja melko monta mies on valinnutkin ajan saatossa. Rolfella on tällä hetkellä 26 lasta 15 eri naisen kanssa. Rolfe ei ole pitänyt aiemmin huolta lapsistaan, mutta nyt mies on rauhoittunut ja alkanut ottamaan vastuuta lastensa kasvattamisesta.

Peter Rolfe kertoi Daily Mail -lehdelle eläneensä mukavaa poikamieselämää. Hän toimi vilkkaan yökerhon ovimiehenä ja naisia riitti. Mies kertoi menneensä lähes joka yö eri naisen kotiin ja seuraukset ovatkin sen kaltaiset.

Nyt miehellä on 15 eri naisen kanssa 26 lasta. Vuonna 2000 mies päätti siistiä elämäntyylinsä ja alkaa huolehtimaan 14 tyttärestään ja 12 pojastaan. Rolfe kertoo katuvansa aiempaa elämäntyyliään. Hän katuu tehneensä niin paljon lapsia ja olleensa niin huoleton.

Hän ei tunne lapsistaan suurinta osaa, eikä saa olla heihin yhteydessä, mutta kertoo ajattelevansa heitä kaikkia päivittäin. Tällä hetkellä Rolfe asuu seitsemän lapsensa ja kahden lapsenlapsensa kanssa valtion rahoittamassa asunnossa, jossa on viisi makuuhuonetta. Rolfe itse nukkuu sohvalla ja kotona on aina tungosta.