Etsintäkuulutettu vankikarkuri poliisin Facebook-sivulla: ”Ottakaa kiinni, jos saatte”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etsintäkuulutettu 19-vuotias brittipoika Logan Rhys James on noussut otsikoihin pitäessään poliisia julkisesti pilkkanaan. Poliisi julkaisi Jamesin etsintäkuulutuksesta Facebook-sivuillaan viestin, jossa viranomaiset pyysivät yleisöltä havaintoja pojasta. Pian viestiin tuli mielenkiintoinen kommentti.

Splash
Splash

Caerphillyläinen Logan Rhys James nimittäin julkaisi oman etsintäkuulutuksensa yhteydessä Gwentin poliisille osoitetun viestin, jossa hän totesi ”Ottakaa kiinni, jos saatte”. James joutui vankilaan puukotuksesta ja hänet vapautettiin taannoin ehdonalaiseen. Poika kuitenkin rikkoi ehdonalaisen sääntöjä ja hänet määrättiin takaisin vankilaan. Sittemmin hänestä ei kuitenkaan saatu havaintoja.