Jennifer Lopez tihkui seksiä esiintymislavalla – ei uskoisi ikäisekseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi viime vuonna uuden A.K.A.-levynsä, ja on sitä myöten jälleen viihtynyt julkisuudessa. Taannoin latinokaunotar palkattiin terveys- ja hyvinvointibrändi BodyLabin uudeksi mainoskasvoksi. Nyt poptähti on kuvattu keikallaan.

Jennifer Lopez esiintyi eilen TNT-televisiokanavan Neighborhood Sessions with Jennifer Lopez -konsertissa, jossa hän nousi esiintymislavalle useissa poikkeuksellisen näyttävissä asuissa.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen rap-tähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.